30 Askelta -kirja

Kirsi Tikka ja Jarno Härkönen ovat  yhdessä kirjoittaneet kirjan “30 askelta toimivaan kehoon ja mieleen”, joka tuli painosta maaliskuun alkupuolella 2016.  Kovakantinen kirja on 192 sivun paketti käytännönläheisiä ohjeita: 11 erilaista harjoitusohjelmaa, laaja liikepankki ja motivoiva teoriaosuus – sekä tietenkin 30 päivän ajaksi tehtäviä niin liikkeeseen, rauhoittumiseen, ravintoon kuin henkiseenkin kehitykseen liittyen. Kirjassa yhdistyvät mm. monipuoliset kehonpainoharjoittelun ja joogan opit toimivaksi kokonaisuudeksi.

Kirja sopii erinomaisesti lahjaksi yrityksen työntekijöille, sillä kirjan askeleet tulevat varmasti parantamaan työpaikan hyvinvointia pienellä kustannuksella. Tilatessasi kirjoja tarjoamme samaan hintaan ilmaisia luentoja ja/tai harjoituksia kirjan kirjoittajilta.

-10% tarjous voimassa 31.9.2016 saakka, tutustu paketteihin täältä:

30 askelta – kirja- ja luentopaketit

Tilausohjeet

Kirja&luentopaketit: Ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@toimivakeho.com tai soita suoraan numeroon 050-5339803, jossa voidaan sopia tarkemmin pakettien yksityiskohdat.

Yksittäiset kirjat: Tilaa kirja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@toimivakeho.com – kerro sähköpostissa toimitusosoite, sekä jos haluat mukaan omistuskirjoituksen ja saat paluupostissa maksuohjeet – kirjan hinta 29€ +postikulut.

Tutustu tarkemmin kirjan sisältöihin täältä sivulta:

Kirjailijaesittelyt, sisällysluettelo, esimerkkitehtäviä ja esimerkkejä harjoitusohjelmista

30 askelta kirjan kansi

Ohessa vielä kiran kuvaus Fitran -sivuilta:

“Kirja tarjoaa selkeitä ja helposti toteutettavia harjoitteita kuukauden jokaiselle päivälle, viikoittain vaihtuvilla teemoilla. Elementteinä ovat henkisen hyvinvoinnin parantaminen esim. hengitys-, rauhoittumis- ja positiivisuusharjoitteilla, fyysisen toimintakyvyn kehittäminen jokaiselle sopivilla toiminnallisen harjoittelun liikkeiden ja kehonpainoharjoittelun avulla, sekä terve suhtautuminen ravintoon. Kirjassa yhdistetään hyvinvoinnin tärkeät elementit helppoihin käytännönharjoitteisiin.

30 askelta voidaan miettiä 30 päivän tai 30 viikon matkana kohti parempaa hyvinvointia, joten käytännössä jokainen askel voi olla oma päivittäinen tehtävänsä. Lisäksi jokaisella askeleella on johtava teema, mihin nämä tehtävät liittyvät. Hyvä olo lähtee siitä, että oppii hallitsemaan omia mielihaluja ja ennen kaikkea löytää työkaluja muuttaa asiat pysyvästi. Myös retkahdukset ovat osa elämää. Oleellista on antaa itselle omaa aikaa, oppia kuuntelemaan ja ymmärtämään itseään. Oppia pysähtymään, kun on sen aika. Oppia liikkumaan itselle sopivalla tavalla.

Kirjan kirjoittajina ovat jooga- ja hyvinvointivalmentaja Kirsi Tikka ja kehonpainoharjoittelukouluttaja Jarno Härkönen.”